Со концертот на Европскиот Креативен Оркестар при Институтот ФАМЕ’С отворен фестивалот „Скопско лето“

Со концертот на Европскиот Креативен Оркестар при Институтот ФАМЕ’С вечер свечено беше отворено овогодинешното 43-то издание на манифестацијата „Скопско лето“. Концертот се одржа во салонот на...