Почнува струмичкиот карневал, централното дефиле на маски ќе биде всабота

Градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов, денес симболично ќе го предаде клучот од Општината на претставници од Организацијата на Струмичкиот Карневал, охрабрувајќи ги да бидат добри...