Професорите и МОН под „притисок“ на неизвесноста со пандемијата и почетокот на учебната година

Синдикатот за образование сеуште чека на одговор од Министерството за средба на која би се утврдиле модалитетите и начинот како ќе се спроведува наставата во новата...