Јовановиќ за НоваТВ:„Оpen Balkan“ претставува добробит за сите, кој не го разбира тоа тука не можеме ништо

Уште на самиот почеток на иницијативата „Оpen Balkan“ поканети се да се приклучат Црна Гора, БиХ како и привремените институции на Косово. Иницијативата останува отворена за...