Кучето на кое деца му ставија петарда во уста е најдено и оперирано

Итно формирање на Полиција за животни или Служба за превенција/евиденција/санкција на насилството бараат Здруженијата за заштита на животни, Анима Мунди, Асоцијација за заштита на животните и...