Возачот кој ја усмрти девојката кај Сити Мол е во полициска станица, се чекаат резултати дали бил под дејство на алкохол или наркотици и дали ќе биде притворен

Вечерва во 20 часот истекува 24-часовното задржување во станица, а дотогаш обвинителството треба да даде предлог дали ќе му биде одреден притвор. Доколку не биде определена таа...