Спасовски најавува промени во платите на полициските службеници

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и делегација на Македонскиот полициски синдикат предводена од претседателот Ацо Антовски денеска разговараа за проблемите со кои се соочуваат вработените...

Полициски синдикат: Командна одговорност за настаните во Собранието

Командна одговорност и правична и поединечна истрага побара денеска на прес-конференција претседателот на Македонскиот полициски синдикат Ацо Антовски за најновите суспендирања на полициските службеници во врска...