Спасов излезе на одбрано интервју, многу прашања останаа без одговор

Невин сум, не нападнаа, вака дополнителниот  заменик министер Диме Спасов се бранеше по инцидентот од минатиот викенд во којшто полицијата тврди дека предизвикал полесни сообраќајни незгоди,...