Азески и Комората во услови на криза обезбдедија 23 најсовремени машини за 4 компании во вредност од половина милион евра за поголема конкурентност

Конечно од зборови на дела „ТМ“ Штип и „АгроБар“ Виница две од 4-те компании кои со нова автоматизирана опрема станаа извозно поконкурентни во настапот на странските...