Скопје: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Градоначалникот на општина Центар Горан Герасимовски и министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска ги посетија домовите на двајца корисници на проектот „Сервис застари –...