Георгиевски од СДСМ: 300 милиони денари за 19.000 тутунари-грижата за земјоделците продолжува

Владата предводена од Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија е најдобрата опција за стабилност и сигурност кај земјоделците. СДСМ е партија на добри вести, за разлика од опозицијата,...