Конкурсот на МРТ е незаконски, одлуките ќе бидат поништени

Ја известуваме јавноста дека Министерството не само што ги оспорува овие одлуки, туку почна да врши ретроактивна детална проверка на претходните конкурси за кои има сознанија и индиции за крупни неправилности, изјави министерот за култура Алаѓозовски