Обвинителството за НоваТВ: Додека не се изготви обвинителниот акт, сѐ е шпекулација за одговорноста за пожарот во тетовската болница

Додека не се изготви обвинителниот акт, сѐ е шпекулација за  одговорноста за пожарот во тетовската болница, сепак актот сѐ уште се изготвува. Кога тоа ќе биде...