Порнографски материјали со деца и малолетници објавени на групата „Балканска соба“ на социјалната мрежа „Телеграм“

Група во која секојдневно се споделуваат порнографски материјали со деца и малолетници е откриена на социјалната мрежа „Телеграм“. Како што е наведено, во групата „Балканска соба“,...

Малолетничка порнографија во групата „Јавна Соба“, Обвинителството трага по креаторите

Апелирам до сите нас, до родителите, образовните институции за поголем надзор врз децата и навремено да се реагира и во семејствата и во улиштата, изјави денеска техничкиот премиер Оливер Спасовски