Последен ковид-19 биланс: 449 новозаразени од 3.859 тестови и 11 починати лица-најмладиот починат е на 33 години

Од направени 3.859 тестирања, регистрирани се 449 нови случаи на КОВИД-19. Според градови, овие бројки изгледаат вака: Скопје – 195, Битола – 47, Прилеп –19, Кавадарци –...