(ФОТО) Борис Џонсон за збогум ги доби на подарок од кабинетот шесте тома историја на Черчил

Британскиот премиер во оставка Борис Џонсон, од своите соработници денес доби подарок по повод збогувањето од неговата премиерска функција кое најверојатно ќе се случи на почетокот...