Тихановскаја: Белоруската опозиција ја прифаќа и Русија како посредник

Белоруската опозиција е подготвена да ја прифати Русија како посредник, доколку пропаднат напорите за решавање на политичката криза во земјата без меѓународна помош, изјави поранешната кандидатка...