Ковид центрите се празнат, но се полнат собите на Заводот за пост ковид рехабилитација во Козле

Корона пандемијата стивна, но останаа последиците кај пациентите кои ја победиле болеста. И додека ковид центрите се празнат, се полнат болничките соби во Институтот за физикална...