Пендаровски го потпиша Указот за прогласување на Законот за автопатите

Претседателот Стево Пендаровски го потпиша Указот за прогласување на Законот за утврдување на јавен интерес и номинирање на стратешки партнер за имплементација на проектот за изградба...