ЈП ПОЦ од денеска повторно ја отвора канцеларијата за прием на странки

 Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје, од денес, повторно ја отвора канцеларијата за прием на странки во дирекцијата на претпријатието која согласно донесените...