За Романија е неприфатливо барањето на Москва за повлекување на војниците на НАТО

Официјален Букурешт денеска го оцени како „неприфатливо“ барањето на Русија за повлекување на странските трупи на НАТО присутни на романска територија во рамките на договорот што...