Заштитата од пожари во модуларната болница во Тетово е надлежност на директорот и персоналот-објави ДВ пренесувајќи став од Светска Банка

Планот за заштита од пожари требало да го изработи и спроведе болничкиот персонал под раководство на директорот на болницата во Тетово, пишува Дојче Веле (ДВ) повикувајќи...