Тешка ноќ за пожарникарите и локалното население во северозападниот дел на Атина, пожарот сè уште не е ставен под контрола

Шумскиот пожар во околината на планинското село Вилија во северозападниот дел на областа Атика, поширокиот регион на Атина и понатаму не е ставен под контрола, а...