Нешто убаво – со Фиќо и со многу љубов и позитивна енергија на пат околу светот!

Налепницата  со нашиот меѓународен код МК,залепена  на стаклото на едно тиркизно-зелено Фиќо, на фотографија  од  репортажа  во  хрватскиот весник „Слободна Далмација“, ни го привлече вниманието да...