Придобивки од „Отворен Балкан“: Камиони полни со роба од македонско производство го освојуваат српскиот пазар

Изјавата на Гувернерката на НБРМ, Анита Ангеловска Бежоска за зголемена трговската размена меѓу Србија и Македонија од дури 20 отсто како  резултат на иницијативата Отворен Балкан,...