Петровска: Остануваме во комуникација за зголемување на мнозинството со партиите со кои делиме исти вредности

Оставката на премиерот Заев е многу јасна, очигледно дека опозицијата селективно ги следи медиумите и известувањата. Претседателот Заев и во владата и во партијата поднесе оставка,...