Прослава и пречек на македонските фудбалери на плоштадот „Македонија“ околу 18.00 часот

Фудбалерите ќе бидат префрлени со автобус директно до плоштадот „Македонија“, поради големиот интерес на навивачите, планирано е околу 18.00 часот фудбалерите да ги поздрават граѓаните, но...