Британската кралица организираше мала прослава во пресрет на 70-годишнината од нејзиното стапнување на тронот

Британската кралица Елизабета Втора, покрај најавата дека во јуни официјално ќе ја прослави 70-годишнината од нејзиното владеење, и денеска славеше во својата резиденција во Сандрингам, пренесоа...