(Видео) Среден прст за демонстрантите пред назначувањето за министерка за образование на Велика Британија

Андреа Џенкинс непосредно пред изборот за министер за образование на Велика Британија, го посети во знак на поддршка сеуште актуелниот премиер Борис Џонсон пред неговото повлекување...