„360 Степени“ во синоќешното издание објави документи за купени парцели во делчевско од страна на ЕВН Електрани – предистрага води ЈО и Финансиската полиција

Емисијата 360 степени во синоќешното издание објави сторија, според која ЕВН Електрани, како фирма ќерка на ЕВН Македонија, имала купено најмалку 7 парцели во околината на...