Дали Скопје ќе „светка“ и во време на енергетска криза – кај граѓаните паника и револт ?!

Извесното новогодишно украсување за кое екс-градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов склучил договор во вредност од 240.000 евра, предизвика лавина коментари од граѓаните на социјалните мрежи. Украсувањето...