Маричиќ: Државниот завод за статистика се подготвува за попис на земјоделство во 2023 

Заменик претседателот на Владата за европски прашања и главен преговарач со ЕУ Бојан Маричиќ, на денешниот скрининг состанок за поглавјето Статистика, кој се одржува во Луксембург, најави дека после пилот...