Мишел: Имаме решение за старт на преговорите со Северна Македонија, сега е време да се каже „да“

Го поздравувам решението на француското претседателство со ЕУ за договор што ќе го отвори патот за старт на пристапните преговори со Северна Македонија, објави пред малку...