Ден на воздухопловниот ВИНГ со прелети на армиската авијација и Ф-16 ловци на НАТО

Надлетувањето над Скопје со група на воздухплови на АРМ, како што е најавено, ќе се одржи меѓу 12 и 13 часот. Групата ќе биде формирана од девет воздухоплови и планирано е да лета во формација 3-2-2-2