Кичеец преместен во полуотвореното одделение на струшкиот Затвор, повеќе нема да ги користи олеснувањата

Управата ја извршување на санкции ја информира јавноста дека осуденото лице Зоран Милески – Кичеец е преместено од отворено во полуотвореното одделение во Затворот Струга. –...