Судење Саздовски: Јавноста е исклучена, се гледаат снимки од препознавање

На судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски во Кривичниот суд се репродуцираат видео материјали од процесот на препознавање на сторителите на кривичното дело. Пред изведување...