СДСМ: Македонската економија е стабилна, подготвена да се справи со предизвиците од енергетската криза, следува засилен раст на БДП во 2022 година

Владата предводена од СДСМ, надлежните институции преземаат мерки за справување со последиците од енергетската криза. За да се заштити стандардот на граѓаните од зголемувањето на цената...