Собраниската расправа за Предлог-буџетот за 2022 се ближи кон крајот-Алијанса на Албанците најави дека нема да гласа

Во Собранието денеска е претпоследниот ден од расправата за Предлог-буџетот за 2022 година. Според Деловникот за работа, расправата за Предлог-буџетот на пленарна седница трае пет дена....