Гласноста на граѓаните го врати Скопје во нормала, предност се дава на дијалогот што го предложи Ковачевски

Граѓаните извојуваа победа од кавгата на релација Данела Арсовска – Ленин Јовановски, кои започнаа откако градоначалничката и ВМРО-ДПМНЕ се впуштија во меѓусебни обвинувања за криминали во...

Превозниците на протест со барање: Прогресивен данок наместо зголемена акциза на горивата

Асоцијацијата на здруженија на работодавачи на превозните трговски друштва во државава „Макам-транс“ за денеска напладне најави протест со барање за укинување на Уредбата за зголемување на...