Преземени се мерки за службеници за кои има сомнеж дека работеле против добрососедските односи меѓу Скопје и Софија, рече Ковачевски

Детали не можам да откривам, бидејќи се работи за класифицирани  информации. Премиерот Кирил Петков даде јавна изјава дека постојат лица кои работеле против нивните интереси (интересите...