По повод 11 Октомври премиерот Заев им подари плакети на членови на Сојузот на Борците

Премиерот Заев им додели плакета со изрази на благодарност на д-р Никола Стојановски, претседателот на Главниот одбор на Сојузот на Борците од Народно-ослободителната војна на Македонија...