Англиското издание на книгата на принцот Хари продадено во над 1,4 милиони примероци

Мемоарите на британскиот принц Хари, со прилично остри критики кон британското кралско семејство, со својата продажба надмина 1,4 милиони примероци на првиот ден од објавувањето на...

Мемоарите на принцот Хари конечно објавени, на тапет брат му Вилијам и поширокото кралско семејство

Книжарниците во Лондон беа отворени на полноќ за да ја задоволат побарувачката за мемоарите на принцот Хари, откако тие официјално беа пуштени во продажба. Обожавателите кои...