Бектеши: Економската соработка со Обединетото Кралство останува приоритет

Во наредниотпериод Министерството за економија ќе продолжи со поддршка на инвестиции во изградба на капацитети од обновливи извори на енергија и енергетско поврзување сососедните земји што...

Шахпаска: Заштитата на правата на децата, борбата против дискриминацијата и насилството се наши врвни приорите

Заштитата на правата на децата, борбата против дискриминацијата и насилството се наши врвни приоритети и за таа цел Министерството за труд и социјална политика со сите...