Родители од Македонија со 38-годишен Белгиец склучиле договор за брак со нивната 14-годишна ќерка

Белгискиот државјанин Л.Д.С. склучил договор со Е.А. и Ф.Б. родители на 14-годишно девојче, да стапи во брак со неа, јави Министерството за внатрешни работи. Во информацијата...