Османи: Прислушуваните разговори се прашање за институциите, а не за ДУИ

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи,  кажа дека прашањето за објавените прислушувани телефонски разговори на членови на ДУИ  треба да го разгледуваат институциите кои треба да...