Владата ќе достави до Собранието Предлог-одлука за продолжување на рокот на кризната состојба за уште 6 месеци

Владата на Република Северна Македонија на денешната 123-та седница, којашто се одржа преку интернет комуникациска врска, го утврди текстот на Предлог-одлуката за одобрување на продолжување на...