Павлопулос повикува на внимателност за Европа да не стане повторно мрачен континент

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос повика на внимателност во одбрана на социјалната правда и солидарност за Европа никогаш повторно да не биде „мрачен континент” како резултат на...