Модната куќа „Валентино“ пушти специјална линија на дуксери со повик за вакцинација против Ковид-19

Луксузната модна куќа „Валентино“ претстави специјален дизајн на дуксер со кој повикува на вакцинација, со нивното лого – буквата „V“ и натпис „вакцинирани“ со црвени букви....