Промовирана италијанско-македонска стопанска комора: Проектот АПИ НОРДЕС ќе биде мост меѓу двете земји

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, кој ја предводи делегацијата во која е...