Антикорупциска бара Иванов да се исели од канцелариите во Џевахир-трошоците се луксуз

Aнтикорупциската комисиjа бара од Службите за општи и заеднички работи да го раскинат Договорот со поранешниот претседател Ѓорге Иванов за закуп на канцелариски простории за кои...